Now also in english

       

Rundt i verden

Min blog handler om mig, mit liv i Danmark og derfor er det meget naturligt, at bloggen er skrevet på dansk. Det bliver den også ved med, men som noget nyt vil der nu være et lille engelsk resume i bunden af hvert indlæg. Og hvorfor så det? Jo, jeg har simpelthen oplevet en stigende udenlandsk trafik på min blog i og med, at jeg selv er begyndt at følge flere udenlandske blogs, så for at åbne min blog op for dem, kommer altså nu en engelsk opsummering, så alle har en change for at følge med.

English recap: I have experienced an increased traffic from foreign visitors and have therefore decided to do an english summary after every post. So from now on all you lovely foreign, not danish-speaking or danish-reading visitors can follow along too!

5 Comments on Now also in english

 1. Anne
  12. november 2013 at 09:55 (6 år ago)

  Hej Kristina
  Jeg fandt din blog for et par måneder siden, da jeg googlede noget med duckfeet. Siden har jeg lurekigget lidt på din blog, og jeg synes simpelt hen, at her er så hyggeligt og fint. Dine billeder er meget stemningsfulde – og så bliver jeg meget inspireret af dine indlæg om indretning af hus og have.
  Og nå ja, så er jeg selv lige flyttet tæt på Odense, så dine indlæg om Odense og Fyn er da også interessante. Kommer vi til at se mere til Kunstfabrikken i øvrigt?
  Venlig hilsen
  Anne Rasmussen

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Anne, hvor er du sød – tak for de fine ord og du skal være velkommen til at lurekigge alt det du vil! Mht. Kunstfabrikken, så kommer der så vidt jeg er informeret ikke en butik igen i år, men der har været tale om et julemarked eller to – om dette stadig står ved magt ved jeg ikke (der er jo trods alt ikke længe til december). KH

  [Reply]

  Svar
 2. Corina
  13. november 2013 at 16:00 (6 år ago)

  So nice! glad to find your blog, and even more that i can get to understand everything 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  It works, it works! I’m so glad that you have found your way to my blog 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Katie
  15. november 2013 at 22:53 (6 år ago)

  Yay! Thanks for the English recaps! I do the same – post both in English and in Russian, so no one feels left out 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply