Nu mangler jeg bare “karklude”

       

Madam blå børster og sæbe

IMGP5340

IMGP5341

Jeg var på loppemarked på havnepladsen i Odense i søndags. Det er et loppemarked, der afholdes hver søndag på havnen hen over sommer halvåret og denne gang fandt jeg en sæbebeholder fra Madam blå, der næsten passede til den med børster jeg havde i forvejen (i min begejstring over at have fundet sæbebeholderen til en god pris, glemte jeg at tjekke om skrifttypen var den samme, tsk).

Nu mangler jeg så bare en beholder med påskriften karklude. Jeg ved den findes, men skulle vidst være sværere at få fingrene i en børster og sæbe. Jeg ser det dog som en udfordring og skal bruge sommerens loppemarkeder på at lede efter den!

7 Comments on Nu mangler jeg bare “karklude”

 1. A + K = ♥
  9. maj 2013 at 15:55 (8 år ago)

  Årh, hvor er de søde – jeg elsker altså Madam Blå ting, falder jeg over noget i genbrug, skal jeg altid liiiige hen at kigge. Er især tosset med de genstande med skrift på, ligesom dem du har købt. Et rigtigt kup (:

  – Anne

  [Reply]

  Svar
 2. Tara
  9. maj 2013 at 16:58 (8 år ago)

  Jeg synes de er rigtig fine, og det gør da ikke noget at skriften er forskellig 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak skal I have begge to! Jeg er også virkelig glade for dem og glæder mig til jagten efter den sidste til karklude!

  [Reply]

  Svar
 3. Sine / Frk. Smed
  9. maj 2013 at 21:10 (8 år ago)

  Hvor er de fine!
  Jeg var til det første loppemarked på havnepladsen. Det var godt nok ikke meget at komme efter. Det må blive næste gang jeg skal besøge min søster. Hun bor stort set lige ved siden af.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det var da ærgerligt. Men antallet af gode stande er nok meget varierende – nogle gange er man heldig og andre gange er det mest af alt spild af tid.

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply