Nyt maskineri

       

Macbook Pro

Man kan ikke få alt. Man skal spare op, så det har jeg gjort. Overskuddet fra Kunstfabrikken har hele tiden været tænkt som betaling og finansiering til netop dette. Nu har computeren førsteprioritet. Den gamle bærbare fra 2.g i gymnasiet er erklæret død efter 7 gode år (er det virkelig allerede 7 år siden ?!). Den kan ikke mere. Den opfører sig underligt og spiller et puds med mig. Den skal behandles med følelse og kærlighed, for ikke fluks at gå ud midt i arbejde. Den skal stå plant og må ikke rykkes den mindste millimeter, så går den ud. Jeg gider det ikke mere. Jeg har mistet for mange dokumenter og tid på at genskabe det hele og finde fejl. Den har fået diagnosen alderdom og skal derfor lægges til hvile. Derfor behovet for nyt maskineri. Dyrt maskineri, men godt maskineri, for så blev jeg jo kræsen. Og nu er den bestilt på nettet. Estimeret ankomst om 2 dage, lige på Valentines Day. Nu venter jeg bare. Og venter lidt mere. Og lidt til. På min Valentines gave fra mig til mig – jeg glæder mig!

Billedet er lånt her

6 Comments on Nyt maskineri

 1. Simone
  12. februar 2013 at 16:46 (7 år ago)

  Hvilken har du bestilt? Jeg har selv en Pro, og er virkelig glad for den, har ikke fortrudt mit køb et sekund 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg har haft spændérbukserne på og købt mig en Retina, så jeg håber dælme den lever op til forventningerne.. Det er min mac-mødom der ryger her!

  [Reply]

  Svar
 2. Monsterscircus
  13. februar 2013 at 07:48 (7 år ago)

  Det blir da fantastisk! Jeg tror Retine skærmen slår én helt bagover! Sper dejligt at have noget at glæde sig til 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Kristina
  13. februar 2013 at 08:06 (7 år ago)

  Åhh, jeg glæder mig også! 🙂

  [Reply]

  Svar
 4. Lene
  18. februar 2013 at 09:08 (7 år ago)

  Hvor skønt for dig med en ny computer, skøn valentines gave 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg er også glad – jeg venter dog stadig på at den ankommer på matriklen. Der opstod lidt problemer, så leveringen er forsinket, men som det ser ud nu, skulle den gerne komme i dag! Men meget mere om det når jeg har fået den inden for døren..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply