Nyt: Ray-Ban Wayfarer

       

Ray-Ban Wayfarer polarized

IMGP5121

Ray-Ban Wayfarer Polarized

Nye Ray-Bans

Jeg har fået afkrydset endnu et punkt på min vej mod voksenhed. Jeg har nemlig investeret en lille tusindekrone på et par lækre “rigtige” solbriller fra Ray-Ban med polariseret glas, så jeg ikke behøver knibe øjnene sammen på en god solskinsdag. Dagene med billige, skæve møgbriller er nu slut. Og det bedste af det hele er, at jeg fik dem til den favorable pris. Der kører nemlig i disse dage (torsdag, fredag og lørdag) en kampagne hos Thiele, hvor alle deres Ray-Bans er sat ned til lige under tusinde kroner.

God weekend!

4 Comments on Nyt: Ray-Ban Wayfarer

 1. Monsterscircus
  22. april 2013 at 09:46 (8 år ago)

  Uha et lækkert og “voksent” køb! Jamen altså det var dog et skønt tip, tusind tak for det og ha en dejlig forhåbentlig solbeskinnet mandag 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak, og i lige måde!

  [Reply]

  Svar
 2. Ditte
  22. april 2013 at 21:11 (8 år ago)

  Dit heldige asen. Sådan nogle gad jeg virkelig også godt have! Og hvad spotter jeg i baggrunden; en lækker lille Scandyna-højtaler – lækkert!

  SV: Tusind tak! De er slet ikke til at stå for 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Solbrillerne kan jeg udtale mig om og tage æren for, og jeg er bare glæde for dem, men højtalerne er kærestens vigør. De spiller dog fantastisk og så har de en høj WAF (i HiFi-klubben arbejder de med wife acceptance factor = WAF), også her i huset..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply