Study hard, på langfredag

       

Study hard

Jeg har barikaderet mig på kontoret med døren lukket og radioen kørende på p3. Der er blevet serveret kaffe på en fin lille bakke, som for længst er fortæret og påskefrokost-rester, og her sidder jeg så og hiver mig i håret over alle de detaljer, der skal sidde så godt fast, at jeg kan svare på ethvert spørgsmål kl. 03.00 om natten!

Men, men. Jeg har jo prøvet det før og tro det eller ej, så er det faktisk hyggeligt, sådan at putte sammen under tæpper ved skrivebordet og tage det hele i et tempo, hvor jeg kan følge med – nu håber jeg bare, at jeg med det tempo, er klar til næste fredag. Ønsk mig lykke til!

Træbeskæring

Og alt imens jeg holder mig indendøre, leger Mads med naboen, et træ og en stor maskine.

2 Comments on Study hard, på langfredag

 1. Cille - TheFunkyFox
  29. marts 2013 at 16:44 (7 år ago)

  Det SER hyggeligt ud.. Held og lykke til på fredag 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Mange tak Cille! 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply