Ting, der gør mandag god

       

image

image

Så er det forår! Jeg måtte droppe både tørklæde og handsker, der ellers er blevet fast inventar, og i stedet gribe fat i solbrillerne på vej ud af døren i morges – hvis det ikke er forår så ved jeg ikke hvad? Og når nu jeg var igang med at nyde vejret, købte jeg en fin sommerfuglelavendel med til kontoret og stoppede for at tage et billede af bagerens meget søde cykelparkering for rugbrødsdrevne køretøjer. Det er jo de små ting, der tæller, ved I nok.

God mandag!

4 Comments on Ting, der gør mandag god

 1. Fototosse.blogspot.dk
  15. april 2013 at 12:34 (8 år ago)

  Mega sødt skilt. Forfriskende ;o)

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  15. april 2013 at 13:08 (8 år ago)

  Det er det og jeg smågriner altid for mig selv når jeg cykler forbi hver morgen 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Monsterscircus
  16. april 2013 at 00:14 (8 år ago)

  Ja det er skønt vejret endelig har ændret sig igen 🙂 smuk lavendel! Og super sødt skilt. Hav en smuk uge

  [Reply]

  Svar
 4. Kristina
  16. april 2013 at 08:01 (8 år ago)

  Sommerfuglelavendler er en af mine mange yndlingsblomster – du må også have en dejlig uge!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply