Ved I hvad, nu er det startet igen!

       

Snefnug af HAMA perler IMGP2974

Det mest søgte ord fra oktober til marts, der fører til min blog, er snefnug – dernæst kommer Hama perler, så iskrystaller, perler, iskrystaller og perler, etc. Det er da lidt sjovt, at det lige er de her snefnug, der er mest populært. Og nu er det startet igen. Det er jo så sejt, at I derude søger inspiration til sjovt jule-halløj og i den søgen lægger vejen forbi min blog, tak! Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville give Jer lidt flere billeder af hvordan snefnugene kan se ud – værsgo!

5 Comments on Ved I hvad, nu er det startet igen!

 1. Malene
  10. oktober 2013 at 16:35 (7 år ago)

  Haha, det var det også i sin tid hos mig. Men det er nok også en populær indendørs aktivitet her i den mørke tid 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det tror jeg du har helt ret i Malene!

  [Reply]

  Svar
 2. Anne
  11. oktober 2013 at 18:38 (7 år ago)

  Flot og let (og billig!) julepynt. Dem vil jeg også lave i år, der blev jeg da lige inspireret 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Fantastisk! 😀 Det er altså også fint og enkelt hvis man ikke lige er til tungt rødt og guld julepynt..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply