Vis mig dit køleskab

       

.. og jeg skal fortælle dig hvem du er, eller i hvert fald om du er ligesom min kæreste og jeg når det handler om tetrisevner (de evner man har lært sig ved at spille utrolig meget tetris som barn) for, hvor mange varer der kan være i køleskabet. Vores køleskab er lille bitte – mange ville være uenige, for vi er jo kun to, men når man er madglad og elsker at prøve nye ting af, så kunne man altså godt bruge et gulv-til-loft køleskab med plads til det hele. Så inspireret af   Hos Frøken Jensen greb jeg kameraet og fotograferede lystigt vores lille, fine køleskab, der selvfølgelig i dagens anledning var rydeligt og en smule minimalistisk i forhold til, hvad det plejer, for såvidt udenpå som indeni.

IMGP4910

Vis mig dit køleskab

Så værsgo’, et helt almindelig køleskab på en helt almindelig mandag, hvor det at fotografere køleskabet var en glædelig overspringshandling fra eksamenslæsningen. Og så tror jeg vidst aftensmaden står på omelet med asparges og slatne grøntsager fra skufferne.

Leave a Reply