43 minutter og 12 sekunder

       

Egeskovløbet 2014

Jeg har løbet mit første 5km løb nogensinde. 43 minutter og 12 sekunder. Det er ingen prangende tid, men jeg er alligevel stolt af mig selv – jeg gjorde det! Og herfra kan det kun blive bedre. Tænk om jeg kunne komme til at løbe 5km på en halv time? Det her løb er nok ikke så dumt som jeg i første omgang svor at det var. Bare det sker i mit eget tempo.

English recap: I did my first 5 km run ever in 43:12 minutes. The time is nothing to be that proud of, but still I am. I did it. And from here I can only improve – this running thing is not that bad after all.

4 Comments on 43 minutter og 12 sekunder

 1. Libbie
  22. april 2014 at 09:09 (6 år ago)

  Hvor er du bare mega mega sej!!!!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Libbie, jeg er også stolt – og tænkt, at jeg der ellers hader motion skulle synes at det dér løb ikke er så slemt endda..

  [Reply]

  Svar
 2. Kirstine
  25. april 2014 at 17:38 (6 år ago)

  Et lidt sent men stadigt stort tillykke (? kan man sige det om løb, nå pyt) Det er mega sejt gået! Selv har jeg netop fundet mine løbesko ned fra loftet, så må vi se hvor længe der går før de kommer i brug 😉 Der SKAL i hvert fald laves en løbe playliste først!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  En ting jeg har lært er at have overskuelige mål – og at lave en playliste er i hvert fald et overskueligt mål 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply