9 nemme blogindlæg

       

9 go-to ideer til nye blogindlægGodt, medbloggere.. Det sker for os alle, og lige meget hvor hårdt man prøver at undgå det, rammer vi alle bloggerblokaden før eller siden. Der er altid de der dage hvor inspirationen er helt forsvundet og intet slår til. Det er på dage som disse at mine “9 go-to ideer til nye blogindlæg” kan være en hjælp.

1. Lav en liste. Jeg har selv benyttet mig af dette lille bloggertrick et par gange, for lister er super nemme og hurtige at lave og ikke mindst nemme for læseren at læse. Og det kan jo være lister om hvad som helst, f.eks. en liste over 25 ting jeg har lært i mit 25 år lange liv, mine yndlingssko, mine favorit hade-TV-serier, etc. Mulighederne er endeløse!

2. Hvordan eller how to. Hvad er du rigtig god til? Vis det frem på bloggen – her snakker vi om hvad som helst; opskrifter, DIY ideer, løb, blomsterflet, sækkevæddeløb, etc.

3. Instagram. Det er hurtigt, nemt og sjovt at vise billeder fra sin instagram på sin blog. Som blogger må jeg indse, at instagram er mit næstbedste sociale medie (bloggen er selvfølgelig min number one), men instagram har den fordel at det er hurtigere og nemmere lige at smide et lille billede op end det er at lave et indlæg på bloggen. Derfor er opdateringer fra din instagramprofil gode, hvis du vil vise din hverdag frem på en nem måde på bloggen.

4. Anmeld et eller andet. Du behøver ikke få ting forærende af virksomheder og brands for at anmelde dem – du kan (og må!) gerne skrive hvad du synes om et bestemt produkt uden at få noget for det i den anden ende. Det kunne være din nye yndlingsting, produkter du har brugt i hundrede år og stadig trofast fylder op af når hylderne er tomme – del det med os andre! (det er dog en god idé at inkludere en note til sidst i indlægget der siger, at du ikke er blevet betalt for anmeldelsen).

5. Drik en kop kaffe med dine læsere. Den der følelse når man sidder og nyder en kop et eller andet med en god ven og får snakket om det man i lang tid gerne har ville fortælle til nogen? Den nogen kan være dine læsere. Det kunne f.eks. omhandle hvordan du virkelig hader danskvand eller at du den anden dag faldt over et super tilbud på blomster og købte dem alle. Forestil dig at du sætter dig godt tilpas i sofaen og får en sludder for en sladder med dine læsere.

6. Vis frem fra arkivet. Hvis du som mig har blogget en del år efterhånden så er chancen for at der ligger nogle glemte blogindlæg et sted i arkivet ret så stor. Vis dem frem. For noget tid siden viste jeg nogle af mine egne yndlingsindlæg frem endnu engang og det blev taget rigtig godt iod af mine læsere.

7. Lad dine læsere komme med bag om bloggen. Det er lidt i forlængelse af ovennævnte idé, men denne gang skal fokus måske være på hvilke indlæg, der uventet fik rigtig meget opmærksomhed, de underlige google søgninger der fører til din blog eller hvilken type indlæg der er din yndlings.

8. Vær en ny form for blogger for en dag. Overvejer du nogle gange om din blog skulle have haft et andet fokus end den har? Det kunne være en madblog, en fashionblog eller en beautyblog. Muligheden ligger jo lige for for at afprøve noget nyt – hvad med at være en anden slags blogger for en dag end du er vandt til?

9. Gør det personligt. Du behøver ikke dele alt, men dine læsere vil nogle gange gerne bekræftes i, at du bare er et helt almindeligt menneske. Du kan derfor lukke lidt op for det personlige og fortælle en historie om dig selv. Det kan både være sjovt eller sentimentalt, opmuntrende eller bare gammeldags ærlighed. Det kunne også være hvordan din kæreste og dig mødtes eller dit mest pinlige øjeblik.

English recap: I’ve made nine go-to blog post ideas when bloggers block hit you and you don’t know how to escape. My nine ideas include: making a list, make a how-to post, update us on your instagram photos, make a review of something, have a chat with your readers, show some old blog posts from back when you began blogging, invite your readers behind the blog, be any kind of blogger you want for a day and finally, make a personal blog post.

8 Comments on 9 nemme blogindlæg

 1. Henriette
  4. september 2014 at 16:25 (7 år ago)

  Hvor godt et indlæg 🙂 På trods af års intens blogging har jeg endnu ikke ramt muren, men derfor er det altid fedt med inspiration!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Henhriette, jeg er glad for du kan bruge det – og hvor er det fedt at høre, at du endnu ikke har ramt den berygtede bloggerblokade!

  [Reply]

  Svar
 2. Malene
  4. september 2014 at 19:31 (7 år ago)

  Super gode tips.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Malene..

  [Reply]

  Svar
 3. Katrine
  4. september 2014 at 23:24 (7 år ago)

  Alletiders indlæg! Det er supergodt med inspiration! 🙂

  Vh Katrine

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak, og dejligt at du kan bruge det til noget! 🙂

  [Reply]

  Svar
 4. Anne
  5. september 2014 at 10:06 (7 år ago)

  Det er rigtig gode tips Kristina!! Man kan fx også altid lave en bloganbefaling.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Dét kan man Anne – Det er også et godt tip!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply