Alt i én gryde

       

Kylling med rodfrugter Kylling stegeso Kylling rodfrugter Nem aftensmad

Det er nem aftensmad det skal handle om. Og også lidt om hvordan man får brugt alle de slatne grøntsager og det billige kød i kølediskene. Det her er opskriften på den lette, men yderst lækre ret som kan varieres til det uendelige, men grundlæggende handler det jo bare om at lave alt i én gryde, så ind i ovnen og bum; så er der serveret. Det tager ganske vidst lidt tid, så der er ikke tale om mad på 30 min, men det passer sig selv når først det er sat over og så kan den tid jo bruges på noget andet. Det er altså slet og ret den perfekte efterårsret eller vi-gider-ikke-lave-mad-i-dag ret eller søndagsmiddagen gjort virkelig simpel. Og når retter som disse er på menuen så ved man det er blevet efterår!

En opskrift:

Kød (kylling (hel eller i stykker), okse eller gris, eller and eller lam eller hvad der nu lige er)
Rodfrugter (gulerødder, pastinak, persillerødder, osv.)
Andre grøntsager (porrer, løg, kartofler, osv.)
Bouillon
Kryderrier

Kødet krydres og brunes på alle sider i en tykbundet gryde, der kan tåle at komme i ovnen. Herefter tilsættes grøntsager og bouillon, låget kommes på gryden og denne sættes i ovnen i en til halvanden times tid ved 150 grader. Retten anrettes på tallerkener eller servers direkte fra gryden. Velbekomme!

English recap: I made this delicious meal with chicken and vegetables – the principle is simple as it is just meat, vegetables and bouillon in a pot and then into the oven for an hour or two, and then the dinner is served. It can be made of any type of meat and vegetables as desired.

6 Comments on Alt i én gryde

  1. Alt og Ingenting
    22. oktober 2014 at 20:39 (5 år ago)

    Hold op en dejlig ret! Rigtig efterårslækker og ikke mindst simpel at lave. Alt tiltaler mig 🙂

    [Reply]

    Kristina Reply:

    Lige præcis – hvem siger det ikke kan være nemt at lave lækker mad? 🙂

    [Reply]

    Svar
  2. A+K/VenterPaaVin
    24. oktober 2014 at 12:40 (5 år ago)

    Uhm, simremad – og så dufter huset timevis <3

    – Anne

    [Reply]

    Kristina Reply:

    Simremad er det bedste! Det er sådan en rigtig efterårs- og vinterting 🙂

    [Reply]

    Svar
  3. Sheena Rasmussen
    13. november 2014 at 06:27 (5 år ago)

    ååhhhh det er gryderetter som denne, jeg savner SÅÅÅÅ meget <3
    Min søster og jeg må prøve den snart 😀

    [Reply]

    Kristina Reply:

    Gør det! 😀 Det er lækker tog nemt!

    [Reply]

    Svar

Leave a reply to Sheena Rasmussen Cancel reply