Barndommen i silhuet

       

Kristina i silhuetSilhuet

Jeg har fået en gave af min mor – hun har ryddet op i de gamle gemmer og fundet et fantastisk minde. En silhuet af mig som 5-årig. Jeg kan stadig huske da vi lavede det. Et hvidt stykke karton blev klistret op på døren ind til stuen i den gamle 70’er villa, der udgjorde mit barndomshjem. Så blev den sorte lampe tændt og rettet ind, og så stod jeg der i undertrøje og med håret i min yndlingsfrisure fra dengang – pandehåret i en lille hestehale og så samlet i en større. Og så tegnede mine forældre min silhuet på det hvide karton. Silhuetten er nu blevet til en sort wall sticker og jeg har sat den i ramme på den røde, blomstrede baggrund. DEN ER SÅ FIN! Og minder mig om min barndom med mine forældres skøre påfund og liv og glade dage i den gamle villa <3

English recap: I got this silhouette as a memory of my childhood from my mother – it’s a memory of the time in my childhood home where my parents put me and my sister in from of a lamp and lined up the shadows onto cardboard. As I remember it I was 5 years old. My mother has made the silhouette into a wall sticker and I have just finished putting it on the red background and in a frame ready to be hung up on the wall <3

8 Comments on Barndommen i silhuet

 1. A + K = ♥
  11. januar 2014 at 19:48 (6 år ago)

  Hvor er den sød – og hyggeligt, den blev gemt også, den skal da op at hænge 😀

  – Anne

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Dét skal den – forhåbentlig inden alt for længe, når vi lige finder det rigtige sted på væggen

  [Reply]

  Svar
 2. Michelle
  12. januar 2014 at 08:14 (6 år ago)

  Så fint! Sådan nogle gamle minder kan ikke andet end af give én et smil på læben 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Lige præcis – jeg synes bare den er noget så fin!

  [Reply]

  Svar
 3. Anne
  12. januar 2014 at 15:43 (6 år ago)

  Så fint!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Anne 🙂

  [Reply]

  Svar
 4. Debbie
  14. januar 2014 at 21:40 (6 år ago)

  Ih, sikke dog et skønt barndomsminde! Jeg elsker sådanne nostalgi-trip. Vi gik selv de gamle fotoalbums igennem ved mit sidste besøg oppe hos mine forældre. Det er simpelthen så hyggeligt at kigge igennem og endnu bedre, når man sådan kan få det op på væggen. 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Barndomsminder og nostalgi rocks! Og der er ikke noget bedre end gale fotoalbums 😀

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply