Blåt, guld og glimmer, prikker og striber

       

Julegaver Blåt guld glimmer Julegaver

Så blev det juleferie – 4 dage uden arbejde og specialeskriveri, men så også tilbage fyldt op med energi og gå-på-mod. Det har været tiltrængt med ferie og afslapning, og selvom jeg ikke helt synes jeg har tid til det, tager jeg mig den frihed at koble helt af og bruge julen med familien. På trods af travlhed op mod afrejse, var der tid til at farvekoordinere alle gaverne så de i år er blå med guld og glimmer, prikker og striber. Jeg havde glemt alt om til og fra kort, så det blev et stort neonorange klistermærke – så er det om ikke andet nemt at spotte hvem gaven er til.

English recap: Finally, the christmas holiday is here and I’ve taking the freedom of allowing my self four days of not working on my master thesis even though the deadline is in only one month. And I even had the time to color coordinate our christmas gifts this year; blue, gold and sparkle, dots and stripes.

Leave a Reply