Chop, chop

       

image image

Der er nogen her i huset, der har været til frisøren i dag. Om det var forårets kommen, der gjorde det, ved jeg ikke, men af kom håret. Jeg gik fra skulderlangt hår til asymmetrisk korthårsfrisure på godt en time – og jeg er vild med det! Jeg har endelig fundet en frisør, der forstår hvad jeg mener, når jeg f.eks. ønsker en page, der ikke har lampeskærmsfacon (som det var tilfældet sidst) eller denne gang, da jeg ønskede kortere hår, men var utryg ved at gå helt kort med det samme. Det her er sjovt, anderledes og lige mig. Og mine krøller er så fine, dog nu kun i den ene side.

English recap: I went to the hairdresser today – I left the house this morning with shoulder lenght hair and came back this afternoon with an asymmetrical haircut. I’m in love!

6 Comments on Chop, chop

 1. Simone
  11. marts 2014 at 19:58 (8 år ago)

  Wauw det ser super godt ud Kristina 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Simone, jeg er også vild med det! Den sad bare lige i øjet denne gang 😀

  [Reply]

  Svar
 2. Libbie
  19. marts 2014 at 15:34 (8 år ago)

  Det er altså bare super smart, en crazy forvandling, sejt at du tør. Jeg er også lige blevet klippet kort igen, jeg tror på at korthårede piger har det sjovere… 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Da min frisør først havde klippet alt håret af i den ene side, var der ikke rigtig nogen vej tilbage – men det skal der heller ikke være, for jeg ELSKER min nye frisure!

  [Reply]

  Svar
 3. Pia
  21. marts 2014 at 13:38 (8 år ago)

  Super flot. Det klæder dig meget 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak! Jeg er også glad for det!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply