Den kærlighed, den kærlighed

       

Sølvbryllup

Jeg startede august ud med en lille bloggerpause, da al min fokus var på mine forældre. Vi fejrede deres sølvbryllup i tirsdags og traditionen tro var det min søster og jeg, der stod for hele molevitten. Der var æresport og morgensang akkompagneret af trut og blæs, morgenkaffe og brød på terrassen til de fremmødte tenorer og senere fest, god mad og underholdning til den lyse morgen. Og så hjem om natten for at møde i laboratoriet i går og køre forsøg til sen aften, lige sove lidt og så møde igen idag og køre endnu et forsøg – der er vidst ikke noget at sige til, at jeg er ved at være lidt træt, men at se smilet på mine forældres læber i tirsdags var det hele værd!

English recap: My sister and I celebrated my parents 25th wedding anniversary with family and friends. And that’s why it has been so quiet in here – there just wasn’t time and focus for both blog and parents.

6 Comments on Den kærlighed, den kærlighed

 1. Kirstine
  8. august 2014 at 09:23 (7 år ago)

  Hvor fint, og tillykke med din mama og papa 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Kirstine!

  [Reply]

  Svar
 2. Simone
  8. august 2014 at 11:38 (7 år ago)

  I tirsdags fejrede vi også sølvbryllup for mine forældre 🙂 Konceptet lyder meget ligesom jeres 🙂 Godt at høre I også havde en god dag.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hvor sjovt – den 5. august har åbenbart været en populær bryllupsdag 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Pia
  20. august 2014 at 14:47 (7 år ago)

  Stort tillykke med dem 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Pia!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply