Drivhusstatus

       

Plantebord Minidrivhus Kæmpevalmuer Stangbønne Kartofler IKEA poser Kartofler i spand

Der er fuld fart på i drivhuset – Både stangbønnen og krybebønner er på vej frem, kartoflerne er hyppet for tredje gang og nu er ikeaposerne fyldt helt med jord. Du kan se, hvordan jeg gjorde med kartofler i poser her. Kæmpevalmuerne og purpursolhatten er blevet pottet om. Fuld fart frem! Nu skal jeg bare finde tålmodigheden frem og vente. Og vente. Og vente. Men så er der også hjemmedyrkede grøntsager og fine blomster.

English recap: Everything is growing in my green house. The beans are in a hurry to get up and out in the world. Even filled the Ikea bags are completely filled with soil so all I have to do now is to wait. And then wait some more. You can see a “How to grow potatoes in Ikea bags” DIY here.

4 Comments on Drivhusstatus

 1. A+K/VenterPaaVin
  8. maj 2014 at 16:21 (7 år ago)

  Eeej, jeg er så misundelig på folks drivshushygge – dejlige billeder!

  – Anne

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg elsker også den lille glasboble 😀 Og der sker magiske ting derinde – hvordan kan de små frø blive til så meget? Jeg bliver lige fascineret hver gang!

  [Reply]

  Svar
 2. Libbie
  9. maj 2014 at 08:37 (7 år ago)

  Åh hvor ser det bare hyggeligt ud og jeg kan ligefrem dufte emmen i drivhuset 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Libbie, jeg elsker også bare når det hele begynder at komme op af jorden derinde 🙂 så er der intet bedre end en kop kaffe og en bog i drivhuset – og slet ikke som i disse dage, hvor det regner..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply