Fem lækre dage på Sifnos

       

Græsk keramik Gammel vindmølle Feta med sesamfrø og honning Kastro Sifnos Æsel Græsk salat Kastro
Det skulle vise sig at være sværere at finde internet både på Sifnos og på Kythnos hvor jeg sidder nu. Senere i dag skal vi med færgen til Athen, hvor vi har nogle dage med storbyferie inden vi vender næsen hjemad. Sifnos er en fantastisk ø, min yndlings ud af de tre vi har besøgt i denne omgang. Sifnos har det hele efter min mening, god turismeservice, søde og hjælpsomme indbyggere, smuk natur, god mad og gode strande. Vi har snakket om at skulle tilbage hertil engang til når det er forår, mere grønt og knap så varmt, for her var nogle gode vandreruter – det blev ikke til noget i denne omgang for det var simpelthen for varmt for os. Man kan jo alligevel ikke nå det hele på én gang.

English recap: we spend five days at Sifnos, my favorite island – it has it all; good food, beautiful nature, great people and nice beaches. And then it had a special feel to it that we did not find on either Milos or Kythnos.

3 Comments on Fem lækre dage på Sifnos

 1. Martin wolsing
  18. november 2014 at 19:08 (6 år ago)

  Fin rejsebeskrivelse. Jeg er helt enig. Sifnos er et fantastisk sted med en herlig atmosfære. Vi var der sidst på foråret (slutningen af maj til først i juni). Her var vejret perfekt. Varmt og solrigt, men ikke for varmt. Vi fik gået en del rundt og jeg mødte et hold lokale der var gået i gang med at renovere nogle af d flere hundrede år gamle stier på øen. De var meget glade for at de blev brugt. jeg var bare glad for at de brugte deres fritid på det, for det var nogle fantastiske stier.

  Jeg skal helt sikkert også tilbage til Sifnos. Min kone og jeg er blevet så forelsket i øen, at vi har brugt efteråret på at lave en dansk rejseguide til Sifnos. Det er på tide, at flere får øjnene op for dette herlige sted. Har i lyst kan i besøge den på: http://Sifnosguide.dk

  Hilsen Martin.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak for at dele adressen Martin, den vil jeg helt sikkert kigge nærmere på! Af de tre øer vi besøgte var Sifnos klart min favorit 🙂

  [Reply]

  Svar

1Pingbacks & Trackbacks on Fem lækre dage på Sifnos

Leave a Reply