For 165 kroner forår, tak

       

Hvid purpursolhat Kæmpe marguerit Kæpe valmue lilla Kæmpe valmue lyserød Kæmpe valmue koral Kæmpe valmue hvid

Nu kan det også bare være lige meget med den vinter og det dér sne. Jeg eeeelsker ellers vinter med sne, frost og kulde, men det her forlængede efterårs regnvejr, der har været indtil nu må altså gerne snart stoppe – enten kommer der vinter eller også kan vi for min skyld godt hoppe direkte til forår. Alle mine tulipaner er alligevel på vej op ad jorden. Så mens vejret beslutter sig for hvilken årstid det vil følge, så har jeg altså fyldt op i mit frølager med fine kæmpevalmuer, margueritter og purpursolhat. Så kan jeg om ikke andet få en lidt tidlig start på foråret.

English recap: I love winter and snow and the below zero degrees, but this autumn weather that has been in Denmark the last four months is getting to me – either it will be snow and real winter soon, or otherwise it can be spring earlier than normal – not this undefined in-between, please. To cope with it all I have ordered seeds of pretty flowers so I can start the spring season a bit early.

6 Comments on For 165 kroner forår, tak

 1. Pia
  18. januar 2014 at 16:14 (6 år ago)

  hørt hørt, jeg er godt nok ikke gået på blomsterjagt endnu, men så godt tulipaner på vej op i morges da jeg gik med hunden, men det kommer vel når det kommer:O))

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Åh, jeg håber bare ikke Kong Vinter først melder sin ankomst i marts, for så har vi da sne lige indtil juni..

  [Reply]

  Svar
 2. Michelle
  19. januar 2014 at 20:13 (6 år ago)

  MEGA HØRT! Der står vinter i kalenderen, så hvor i alverden er sneen henne? Jeg havde hvertfald set frem til at hive kælken frem og kaste mig ud på de store kælkebakker denne vinter – men lige nu forbliver det vist kun ved tanken. Øv øv :’x

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Lige præcis! S.N.E. N.U. !! 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Charlie
  20. januar 2014 at 18:21 (6 år ago)

  Forår? Ja tak! Den er jeg med på!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Ja, ja, ja! Og frøene er kommet i dag, så nu er jeg skridt nærmere projekt forår før tid – haha!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply