Genbrugsguide: Fru Fin

       

Fru Fin Genbrugsguide

Fru Fin, en lille genbrugsbutik på Sdr. Boulevard 38 i Odense, er også én af mine yndlingsbutikker når det kommer til vintage og second-hand i det hele taget. Fru Fin er en butik, hvor det tydeligt ses, at der købes ind og handles med hjertet. Indehaveren Pia formår at samle de farverige ting og sager fra 50’ernes, 60’ernes og 70’ernes univers i form af flotte lamper, spisestel, plastikting til køkken og badeværelse, kuriosa, gamle blade og magasiner, hatte og alt andet, der umiddelbart kan forbindes med årtierne.

Fru Fin holder åbent tirsdag til fredag fra 11-17 og lørdag fra 12-15. Der kan både betales med kontanter og dankort (!), så hvis man falder for en stor eller lille ting og man som mig, aldrig har kontanter på sig, så er der håb. Og så har hun også en facebookside, hvor hun poster nye ting i butikken eller hvor du som kunde kan spørge ind til noget bestemt du søger – du finder den her.

KontantKort

Fru Fin åbningstider Fru Fin Odense Fru Fin Fru Fin Fru Fin Odense Fru Fin Fru Fin Fru Fin

English recap: Yet another of my favorite second hand shops in town.

15 Comments on Genbrugsguide: Fru Fin

 1. Fototosse.blogspot.dk
  5. januar 2014 at 13:38 (8 år ago)

  Ih, den ser skøn ud. Ærgerligt den ligger så langt væk fra mig!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha – det har du ret i, der er lidt langt. På den anden side kan du jo så tage alle de butikker fra min lille guide på én gang, hvis du kommer til Odense 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Cille - TheFunkyFox
  5. januar 2014 at 16:19 (8 år ago)

  Den har jeg aldrig været forbi – det må jeg da lige!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Ja! Butikken er fin og indehaveren virkelig flink – hun hjælper også gerne hvis du leder efter noget helt særligt 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Simone
  5. januar 2014 at 21:53 (8 år ago)

  Uha ja, Fru fin, er en farlig butik at besøge i Odense 🙂 Hun har de fineste ting.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Dét har hun 🙂 Men du har jo åbnet helt nye uligheder inden for second-hand ved at flytte til KBH 🙂

  [Reply]

  Svar
 4. Sine Smed
  6. januar 2014 at 10:34 (8 år ago)

  Endnu en dejlig genbrugsbutik. Tror jeg vil sende listen med butikkerne til min søster. tak for anbefalingen.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det var så lidt – jeg er glad for den kan bruges! 🙂

  [Reply]

  Svar
 5. Michelle
  6. januar 2014 at 20:48 (8 år ago)

  Hej Kristina. Tak fordi du følger os via BlogLovin! Hvis du har tid og lyst, så vil vi meget gerne vide, hvordan du har fundet vores blog og hvorfor du har valgt at følge lidt med (: I det sidste halve år har vi nemlig ikke haft specielt meget tid til at fokusere på bloggen eller læse andre blogs, men håber på at forbedre det i 2014 !

  [Reply]

  Svar
 6. Michelle
  6. januar 2014 at 20:50 (8 år ago)

  ps. hvor er det hyggeligt at se, at du også har blogget siden 2010!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hej Michelle! Jeg fandt jer faktisk, da jeg kiggede nogle af mine gamle kommentarer på bloggen igennem – så tænkte jeg at jeg lige ville kigge forbi jeres blog 🙂 KH

  [Reply]

  Svar
 7. Dorit
  9. januar 2014 at 14:53 (8 år ago)

  Åh, dér kunne jeg bruge timer, men vejen går ikke lige forbi Odense, desværre.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det kan være du kommer forbi alligevel en dag ud i fremtiden 🙂

  [Reply]

  Svar
 8. Pia
  20. august 2014 at 14:52 (7 år ago)

  Hej Kristina.
  Jeg vil bare lige fortælle at jeg får lidt mere plads d. 1-10 2014 Jeg overtager lokalerne lige ved siden af hvor jeg bor nu. Hvis du får tid kan du da kigge forbi 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det lyder spændende Pia. Jeg vil med glæde kigge forbi igen og se din nye større butik når tiden er 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply