Genbrugsguide: Madam Rosendahl 2hand

       

Madam Rosendahl Genbrugsguide

Indtil nu har min genbrugsguide kun omhandlet butikker med møbler og andre ting til hjemmet. Nu er det slut, for udover gamle møbler og kuriosa ting og sager så elsker jeg second hand tøj. Når jeg køber “nyt” tøj til mig selv er det som regel second hand og genbrugt, for der findes så meget godt tøj derude, at jeg ikke ser nogen grund til kun at købe nyt.

Madam Rosendahl 2hand, en slikbutik for second hand elskere som mig selv, liggende  på Sct. Gertrud Stræde 6 i Odense, er én af de butikker jeg elsker at besøge når jeg leder efter noget “nyt” tøj. Madam Rosendahl 2hand er intet mindre end et genbrugsparadis af flot, brugt tøj i god kvalitet og af gode mærker. Indehaver og bestyrer, Lonnie Rosendahl, formår at spotte og udvælge de rigtige varer når folk kommer ind med deres tøj til kommisionssalg. På tøjstativerne finder du tøjet sorteret efter farver og i butikken er alt fra overtøj, pelse og sko, hatte, handsker og tørklæder, til bluser, bukser, nederdele, kjoler og alt derimellem. Leder du efter noget bestemt spørger du bare – hun har tjek på hvad der hænger i butikken.

Madam Rosendahl 2hand holder åbent tirsdag til torsdag fra 11-17.30, fredag fra 11-18 og lørdag fra 11-15. Der kan betales med kontanter og dankort og du får dine varer med hjem i fine papirsposer. Madam Rosendahl 2hand er også på facebook – du finder siden her – hvor der jævnligt postes billeder af nyankomne varer fra butikken. Ydermere er butikken på instagram (@madamrosendahl), hvor der også bliver lagt billeder ud af nyankomne varer.

KontantKort

Madam RosendahlMadam Rosendahl 2hand Madam Rosendahl 2hand Madam Rosendahl 2hand 2nd Hand Odense Madam Rosendahl 2hand 2nd Hand Madam Rosendahl 2hand Madam Rosendahl 2hand second hand Odense Madam Rosendahl 2hand second hand Odense Madam Rosendahl 2hand Madam Rosendahl Madam Rosendahl second hand

Leave a Reply