Genbrugsguide: Mormors Gemmer

       

Mormors Gemmer

Mormors Gemmer er blevet overtaget af Sune og hans kæreste – den nye omtale af butikken finder du her.

Mormors Gemmer, en genbrugsbutik på Vesterbro 15 i Odense, er endnu én af de butikker jeg elsker at besøge hvad angår genbrug i det hele taget. Mormors Gemmer er en butik, der rummer gode, gedigne ting og sager. Indehaveren Dorte og hende søster er at finde bag kassen og butikken rummer især fine glas, spisestel, lamper, rammer, spisestuemøbler, karlekammer skabe og andre småmøbler. Butikkens motto er brugt, men smukt og det dækker godt over, hvad der findes i butikken. Der er lidt for en hver smag, men alt er pænt, rent og velholdt.

Mormors Gemmer holder åbent mandag til fredag fra 11-17 og lørdag fra 11-15. Der kan både betales med kontanter og dankort, så igen er der håb for os uden kontanter på lommen. Og så har hun også en hjemmeside – mormorsgemmer.dk – hvor du kan se nogle af de ting, der gemmer sig i butikken, og endda købe online, hvis du ikke kommer forbi den fysiske butik.

Kontant Kort

Mormors Gemmer Odense Mormors Gemmer Mormors Gemmer Mormors Gemmer Mormors Gemmer Mormors Gemmer Mormors Gemmer Mormors Gemmer

English recap: This shop, called Grandma’s archive, is the fourth boutique in my guide of second hand shops in Odense, Denmark.

Leave a Reply