Genbrugsguide: SeChloe

       

Genbrugsguide SeChloe SeChloe, en kælderhule fyldt med guld. Beliggende i kælderen på Store Gråbrødrestræde 17 i Odense. Her er alt hvad hjertet begærer af fine retrovarer i de flotteste skrappe farver, halvfjerdserbrun og -orange, halvtredsernes og tressernes teaktræsmøbler, smukke vaser, samlerobjekter, børnemøbler, legetøj, spisestel, lamper, en hel reol med lædertasker og dims – dejligt mange dimser. Jeg kunne blive ved! Bettina, ejer og bestyrer af den fine forretning, forstår virkelig at samle sammen og finde de gode ting. Det bærer butikken også præg af, for alle kvadratmeter er udnyttet og hvor end man kigger, er der noget nyt og forunderligt, som fanger øjet. Priserne er også ganske gode, især fordi Bettinas ting er så flotte. Ved første øjekast på facaden, syner butikken ikke af meget, men bag det forsigtige ydre gemmer sig en skattekiste. Hun har normalt småmøbler eller et skilt stående på gaden og går man om hjørnet og om i gården finder man indgangen.

SeChloe har åbent torsdag og fredag fra 11-16 og lørdag fra 11-14. Der kan både betales med kontanter, mobilepay og kort (hun bruger iCell til betalingskort, så det kræver, at du har en smartphone og at den har netadgang). Hun har også en facebookside – du finder den her – hvor hun poster billeder af nye ting fra butikken. Hun sælger også gerne herfra, hvis du ikke bor i Odense, men finder noget du er interesseret i. Og så har jeg hørt en lille fugl synge om, at der om ikke så længe kommer en webshop (!).

Kontant Mobile Pay Kort

SeChloe åbningstiderSeChloe sechloe teaktræ teak sechloe Sechloe miniglobus Sechloe Sechloe Sechloe Sechloe Fyn SeChloe SeChloe SeChloe Denmark SeChloe Odense SeChloe Frøken Lyngsø SeChloe genbrugsguide Se Chloe Odense SeChloe Odense

English recap: I visited the vintage and second-hand store SeChloe in Odense yesterday. It’s a shop that offers everything from back then when strong colors and plastic were the thing. It’s yet another one of my favorite shops.

6 Comments on Genbrugsguide: SeChloe

 1. Louise
  31. maj 2014 at 20:17 (7 år ago)

  Wauw, sikke et fantastisk univers! Hvordan er priserne?
  Kh. Louise

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det er en super butik! Priserne er gode synes jeg – lidt i den høje ende, men tingene er derimod også rigtig pæne og af god kvalitet 🙂
  VH Kristina

  [Reply]

  Svar
 2. Kirstine
  11. juni 2014 at 21:34 (7 år ago)

  Åh det er vist både godt og skidt at den butik ikke ligger i nærheden af mig! Sikke et fedt udvalg.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Du må komme forbi Odense på en lille genbrugsguide-tur 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. A+K/VenterPaaVin
  12. juni 2014 at 12:05 (7 år ago)

  Wow! Der er så meget guld der.

  – Anne

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det er der! Har du været forbi?

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply