Gulerødderne

       

GulerødderBilledet er lånt her.

Guleroden for enden af det hele – den lille lækre sag, der hænger og lokker. De er SÅ nødvendige! Min belønning for hårdt arbejde og noget jeg ser frem til når det hele er lidt surt eller den lille ting der gør, at jeg lige får energi til det sidste. I dag var jeg til min sidste eksamen – den aller, aller sidste rigtige eksamen. Nu er det kun specialet (og så et lille projekt) der står mellem mig og færdiguddannet. Det lille projekt er en helt anden snak – og det skal allerede afleveres om 11 dage!! – årh, stress.

Men nu var det belønningen for overstået eksamen det handlede om. Guleroden for overstået eksamen er en lille, fin koncert med Annika Aakjær på Jernbanemuseet i Odense. Anderledes, men hyggeligt. Hendes fine sange og flotte røde hår. Jeg glæder mig. Det er i aften. Hvad guleroden skal være når jeg har afleveret projekt om lidt over en uge, skal være, ved jeg endnu ikke, men jeg tænker måske en massage, eller en tur til frisøren fyldt med forkælelse.

English recap: I finished my last exam ever (!) yesterday and as a reward I’m going to a concert with danish singer and song writer Annika Aakjær – Those small rewards are so precious to me. They help med work even harder when I have no energy left. It’s simple, but rewards work for me!

Leave a Reply