Hende der pakkede i en PELIcase

       

PELIcase

Det er et i-landsproblem så det vil noget, men alligevel synes jeg, at jeg pludselig havnede i den størst mulige krise; hvad skulle jeg pakke i når nu jeg skulle på min første videnskabelige og forskningsorienteret konference? Jeg har kun praktiske rygsække og det duede jo altså ikke rigtig. Derfor faldt valget på vores pelicase, der normalt rummer kameraudstyr, så ud med skum og fyld og ind med tøj og sko og fin kjole. Og den er virkelig fin og en god størrelse selvom den er lidt voldsom i forhold til de andres rullekufferter. Men sådan fik jeg altså min konference-debut. Nu er jeg hjemme igen efter tre gode dage med godt indhold og lækker mad, samt en skøn natur.

English recap: I only have rucksacks so when I had to go for my first scientific conference I found my self packing in our pelicase that we normally ude for camera aquipment. Now I’m back home and it has been a lot of fun the last three days.

Leave a Reply