Hvad blev det så til med de sponsorerede indlæg?

       

Sponsoreret indlæg

Sponsorerede indlæg

Det blev hverken et ja eller et nej til de sponsorerede indlæg som jeg snakkede om tilbage i december – jeg har fundet lidt en mellemvej og en vej, jeg er tilfreds med og kan stå inde for. Jeg takkede nej til det betalte indlæg. Det føltes ikke rigtigt. Men sidenhen har jeg takket ja til andre sponsorater, hvorfor jeg nu er ejer af 3 bøger og et løbearmbånd til en smartphone (der var en marketingsansat, der havde bemærket, at jeg var begyndt at løbe, hah!). Så beslutningen er altså taget, det blev et pænt nej tak til betalte indlæg, men et ja tak til foræringer af den ene eller anden slags, hvor jeg bestemmer, hvad udfaldet bliver.

English recap: Back in December I talked to you about sponsored posts – now I have made up my mind, and there will be no paid posts on my blog, whereas gifts are most welcome as long as I decide what will end up in one of my blog posts or not.

2 Comments on Hvad blev det så til med de sponsorerede indlæg?

 1. Libbie
  18. marts 2014 at 08:28 (8 år ago)

  Det er da en god beslutning søde! Sådan gør jeg også, jeg vælger selv til og fra alt efter hvad de kan tilbyde mig.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Lige præcis Libbie – og ikke mindst hvad mine læsere får ud af det 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply