Hvad bloggen følger med sig

       

Løbearmbånd fra Dinsport

Jeg kan stadig smågrine over den mail jeg fik fra Tina – hun ville gerne give mig et løbearmbånd fra Dinsport.dk til min løbeudfordring. Hun havde læst lidt med på bloggen og havde her erfaret, at jeg var ret ny ud i løb og derved også løbegrej (og det kunne jo ikke være mere rigtigt). Men den er altså smart. De første løbeture jeg havde, havde jeg bare min mobil liggende i lommen og dét er altså irriterende at den ligger der og hopper op og ned. Men den er jo nødvendig at have med, telefonen – den giver musik, måler min rute og hastighed og fortæller mig hvornår jeg skal løbe og hvornår jeg skal gå i mit løbeprogram. Og nu kan den sidde der på armen uden at være i vejen og uden at hoppe. Det fungerer nu meget godt. Jeg har dog måtte klippe et lille hul i den, for den passede til en iPhone og sådan én har jeg ikke. Og det der med at man kan betjene sin mobil mens den sidder så smart på armen, det har jeg altså ikke rigtig fundet ud af endnu – det er altså for bøvlet.

English recap: Dinsport.dk gave me this for my 5km challenge – this post is sponsored.

Dette indlæg er sponsoreret af Dinsport.dk, men holdninger og meninger er mine egne

Leave a Reply