Hvad jeg ønsker mig til jul

       

Juleønsker Ønsker ønskeliste ønskeseddel

1. Magasin x Mads Nørgaard håndklæder, 4 stk str. 70x140cm, 4 stk str. 50x100cm i  stripe blue// 2. Bagerist // 3. Let it shine overlak fra Essie // 4. Eterna mælkekande i rustfrit stål str. 0,65L fra Elgiganten // 5. Spirelli // 6. Multi mix scarf fra Emdal Colorknit // 7. Georg Jensen Koppel 319 Pendant ur // 8. Pentax SMC-FA 35mm f/2 AL // 9. Fjällräven Övik W Jacket str. M // 10. Wilfa vaffeljern // 11. Espresso stamper ø38mm

Det bliver sværere og sværere at finde ting jeg ønsker mig – jeg tror snart jeg er nået det der punkt, hvor jeg har alt hvad jeg mangler og har brug for, og hvor jeg ikke går og drømmer om en eller anden ting. Det er især svært at komme på ønsker når man lige har haft fødselsdag og fik fine gaver, men her er den altså alligevel. Min lille ønskeliste til jul. Bedre sent end aldrig.

English recap: I’ve found it even more difficult to come up with christmas wishes – I think I’an there in my life where I don’t need anything. I have made a short list though of things I would like to have my name on it on the 24th of december.

Leave a Reply