Hverdagskedeligt?

       

Verdens bedste iskaffeValg til Europaparlamentet 2014Froya

Der tegner sig lidt et mønster for den seneste uges tid – godt vejr, sol, hygge, grill og mere godt vejr, og det er fantastisk, men også lidt ensformigt hvad angår bloggen. Sådan lidt hverdagskedeligt. Men hverdagen er fantastisk i al sin almindelighed og sin faste rytme og rutine. Og min blog handler om min hverdag, der i øjeblikket går ud på at nyde det dejlige solskin når dagens arbejde er overstået. Når der skal nydes og slappes af, så gøres det med verdens bedste iskaffe og rejsebøger om de græske øer. Jeg har skrevet om iskaffen før og du finder en opskrift lige her – i dag blendet med isterninger. Og så er hverdagen ikke så gal trods alt.

English recap: The summer has come to Denmark and even though my days all look alike I remember to enjoy and appreciate the everyday life with all of its boringness and normality.

4 Comments on Hverdagskedeligt?

 1. Julie H
  26. maj 2014 at 22:44 (7 år ago)

  Man må aldrig glemme at nyde hverdagene – det er jo dem, som der er flest af! <3
  Dit nye hus og have ser så dejlige ud, mon jeg ku snige mig til et besøg i september, når specialet er overstået og den står på apo-job i Korsør? 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Spot on Julie – og jeg elsker min hverdag i al dens almindelighed 🙂

  Du skal være mere end velkommen til at nyde en iskaffe og noget grill i min have <3

  [Reply]

  Svar
 2. Anne
  27. maj 2014 at 12:16 (7 år ago)

  Haha, sådan har jeg det også. Hverdagen kan godt se lidt kedelig ud på bloggen når den består af hjemme-arbejde (med mange keeeeedelige artikler), hentning af barn, leg med barn, aftensmad og aften slap af. Er det så interessant???
  Skal I på øhop mon??? Det var vi for et par år siden. SÅ lækkert!!!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Lige præcis, Anne – men som min veninde Julie gjorde mig opmærksom på så er hverdagen det der er mest af og de skal nydes ligesom alt andet 🙂

  Og ja, vi skal på øhop, så gode råd tages imod med kyshånd..

  KH

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply