Juice

       

JuicerJuice Melon æble juice

Tilbage i efteråret fik jeg en juicer af ældre dato af mine svigerforældre. Den fejler ingenting og har næsten ikke været brugt, da den var deres, men efter den kom i min varetægt er der kørt nogle kilo frugt og grønt igennem den – den er hverken smart eller moderne, men den kan det den skal nemlig at hakke det grønne til småstykker og centrifugere saften ud. Den er fantastisk! Tidligere i dag stod den f.eks. på melon og æble juice. Og så har jeg lavet mig en meget stærk (som i virkelig stærk!) gulerod/ingefær juice som jeg drikker lidt af hver morgen for at holde dårligdomme væk.

English recap: The whole “make your own juice” wave have hit me as I got an old school juicer from my parents in law. It’s amazing and I have made a lot of different juices so far. Every morning I drink a bit of a strong (as in really strong!) carrot-ginger juice to wake up and keep healthy in the winter months.

4 Comments on Juice

 1. monsterscircus
  14. januar 2014 at 23:10 (7 år ago)

  Jo det er da super moderne m juice, så du er da super hip Kristina:-) P.S. Godt Nytår og tillykke med den nye VIPP:-) Ja er langt bagefter mht. kommentarer. Ha en smuk & juicy uge:-)

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak! Hah, hippe Kristina – den har jeg ikke hørt før. Men når det så er sagt, så er jeg rigtig glad for min gamle juicer 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Morten
  31. januar 2014 at 20:05 (7 år ago)

  Hej Kristina, hvis du savner lidt inspiration til din juicing, så kig forbi vores blog http://www.slowjuiceren.dk, hvor du kan læse masser af spændende nyt omkring, hvad der rører sig indenfor området.
  Du kan også besøge os på vores Facebook profil ‘Vild med Juice’ 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Fedt, tak! Jeg har faktisk lige fået fat i den bog fra Aarstiderne “Safterne”, der anbefales på jeres blog og den er god – men tak for inspiration 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply