Markedstøj og dårlige klip klappere

       

Grækenland Græsk gulvkunst Manolis Beach Houses Adamas Milos

Vi har haft den værst tænkelige start på en ellers lækker ferie – vores bagage er stadig ikke kommet frem, men vi har i det mindste fået den lokaliseret og forventet ankomst til Athen i eftermiddag. Så må vi se, hvornår den kommer herud på Milos. Imens vi venter, har vi købt lidt ting og sager så vi lige kan klare os; badetøj, solcreme og klip klappere. Og så har vi lejet en bil og har været på opdagelse. I dag står den på strandtur. Alle vandreturene og snorkleturene er sat i bero indtil vores rygsække kommer frem, for vandring er ikke rart i dårligt fodtøj og snorkelture uden udstyr er ikke så nemt. Bortset fra den dårlige start er her fantastisk og virkelig varmt! Maden er lækker og badevandet er en god temperatur.

English recap: Our bags are still missing but they will arrive to Athens this afternoon – then we just have to wait until they come to Milos. It’s anoying, but the weather and the food is great anyway.

6 Comments on Markedstøj og dårlige klip klappere

 1. Libbie
  1. juli 2014 at 10:22 (6 år ago)

  Ih øv altså…..Men ja få det bedste ud af situationen 🙂
  Håber I får den skønneste ferie.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det er en skøn ferie allerede, men den bliver bare endnu bedre når vi får vores egne ting 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. A+K/VenterPaaVin
  1. juli 2014 at 13:07 (6 år ago)

  Æv – men der er jo ikke det, man ikke kan købe sig til, indtildet dukker op! Og det ser jo skønt ud 😀 God ferie.

  – Anne

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak! Det der med at købe tøj er faktisk lidt sværere end man lige skulle tro, især når jeg nok er en lille smule kræsen 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Morfar
  1. juli 2014 at 19:16 (6 år ago)

  Det var da uheldigt med bagagen, godt I ikke stod på Grønland uden vintertøj. Da vi hørte, at de havde nedlagt arbejdet på bagagebåndet, tænkte vi shit, så rammer det nok jer. Der er regler for, hvad I kan købe tøj for på selskabets regning, hvis det ikke er force majour. Gem regninger. Men nyd nu ferien i det græske og spis dejlig mad med Retzina vin.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Ja, godt det er sydpå og varmt, så behøver man kun noget badetøj og så er man klar! Vi har snakket med vores rejseforsikring og vi har fået “lommepenge” til indkøb af diverse ting og sager, så det er der styr på. Ellers nyder vi bare de lokale retter og vine, spiser is, bader på strandene og går på opdagelse! KH Kristina

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply