Minder fra en efterskoletid

       

Minder fra en efterskoletidÅret er 2004. Jeg har lige afsluttet folkeskolen, mine forældre har solgt barndomshjemmet til fordel for en drøm om et nybygget hus med udsigt og jeg pakker alting i kasser. Nogle ting skal med på efterskolen, andet skal opmagasineres mens det nye hus bygges. I mellemtiden bor vi i sommerhuset. Og endelig kom dagen. Det var den 8. august, en søndag. Vi ankom på efterskolen og fik anvist værelser. Min første værelseskammerat Maiken var endnu ikke kommet, så jeg fik æren af at vælge seng og klædeskab først. Vi havde fået penthouse værelset på Topgangen. Fra det ene vindue var der udsigt til græsplænen og haven. Fra det andet kunne vi ane klasselokalerne på den anden side af vejen. Og det var sådan det hele startede – et år jeg aldrig glemmer. Et år, hvor jeg gik fra usikker pige til selvsikker teenager med ben i næsen. Det er 10 år siden nu. Og jeg savner det nu altså lidt. Jeg savner min patrulje, jeg savner alle de glade stunder, jeg savner ham som endnu ikke er blandt os, jeg savner vores ture ud i det fri, jeg savner alt det fis og ballade som vi lavede og jeg savner vores grin og vores hygge.

English recap: It is 10 years since I started continuation school and I miss it. It was such a good year where I met many new friends and went from being an insecure girl to an independent teenager.

Leave a Reply