Mit perlepyntede juletræ

       

Hama perler julepynt juletræ Julepynt hama perler Christmas hama beads Christmas hama beads

Jeg havde nu ellers troet jeg ikke skulle bøvle med juletræ, grannåle og julepynt i år! Vi skal jo trods alt ikke holde jul hjemme, men som altid har jeg et standpunkt indtil jeg tager et nyt – og sådan gik det altså til at vi i går var forbi den fineste stald efter et lille bitte juletræ. Det måler knap én meter og er den perfekte størrelse til vores lille stue. Men efter indkøb af træ og montering af fod slog det mig, at jeg ikke havde noget passende pynt andet end lyskæde og dannebrosflag. Derfor fandt jeg mine hama perler frem og gik igang med at lave julepynt. Det blev til snefnug, julehjerter, bolchestokke og krymmelcirkler. Og færøske flag. Når man har rødder i to lande skal begge landes flag selvfølgelig repræsenteres på træet – det er en tradition – men når nu jeg ikke kunne købe de færøske flagguirlander i Danmark måtte jeg lave dem selv. Stjernen i toppen af træet er sågar af perler. Kom ikke her og sig det ikke er gennemført, mit lille hamapyntede juletræ.

English recap: We bought this little christmas tree yesterday and I spend all of the afternoon making christmas ornaments of hama iron beads.

2 Comments on Mit perlepyntede juletræ

 1. Sille
  17. november 2016 at 15:46 (4 år ago)

  Hej,
  Jeg er helt vild med din stjerne på toppen af træet. Hvilke farver gul har du brugt? Transparent gul, neon gul transparent, gul, bamsegul?
  På forhånd tak – og tak for al din dejlige inspiration.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hej Sille,
  Hvor er jeg glad for at høre, at du kan bruge mine idéer til inspiration. Stjernen har jeg lavet af alle de gule perler jeg gad sortere fra i en stor portion blandede farver jeg engang havde købt. Jeg synes blandingen af alle farverne giver et flot spil i stjernen, men du kan jo lave den i lige den farve du synes 🙂
  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply