Når der er tale om virkelig dårlig karma

       

Min mac er gået i grå tænkeskærm

Jeg er ikke overtroisk og giver ikke meget for det der karma, men når det går ned af bakke som det har gjort de sidste par dage, så kunne jeg godt revurdere min tro på netop dette. Det startede med at min computerskærm til arbejdscomputeren gik i stykker, så valgte min egen computer at holde op med at virke og på vej hjem i dag gik gearet i stykker på min cykel, så jeg måtte trække hjem. Altså! For at gøre det hele lidt bedre har jeg her til aften hygget med en god kop kaffe, kage og venner.

English recap: i am surrounded with bad carma at the moment – first my computer at work broke down, then my personal computer broke down and at last my bike broke down. Great!

6 Comments on Når der er tale om virkelig dårlig karma

 1. Kirstine
  28. august 2014 at 07:55 (6 år ago)

  Arg ØV!
  Sender lige lidt gode karmatanker i din retning 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Ja tak! Det kunne jeg godt have brug for 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Pia
  28. august 2014 at 14:08 (6 år ago)

  Sender dig lige lidt god karma 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Mange tak – jeg har vidst brug for det

  [Reply]

  Svar
 3. Pia
  28. august 2014 at 19:27 (6 år ago)

  Det er godt nok øv, men jeg tror at ting sker af en eller anden grund, selv om jeg dog ikke altid kan se den selv;0))

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg har generelt det samme livssyn, men nu synes jeg snart det er for meget. Hvis jeg skal pege på noget godt, så er det at der er flinke og hjælpsomme folk ved telefonerne på apples support 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply