Når det hele ligger brak

       

Rester Krearum Visne blade Rod i drivhuset Potteskår Naboens magnolia

Jeg har travlt. Mit hoved kværner og der er hele tiden ting jeg skal overveje og noget nyt at lære. Det er et fuldtidsarbejde. Mere end fuldtid, for man skal lige tjekke mailen i weekenden så jeg er forberedt til ændringer i planen mandag morgen. Det er hårdt at skrive speciale, spændende, men hårdt. Og at mit speciale tager så meget af min tid kan godt ses på vores lille hjem. Mit krearum eller syrum, eller kontor (alt efter hvad man kalder det) ligger brak og har gjort det noget tid. Drivhuset overvintrer stadig. Bloggen ligger stille hen. Pludselig er vi en uge inde i april måned. Naboens magnolia er i det mindste sprunget ud. Puha. Jeg tager hatten af for alle Jer der både jonglerer rundt med arbejde, børn og pæn bolig, og fritidsinteresser og blog på én gang – hvordan gør I?

Det skal dog ikke være en klagesang det hele, for jeg finder tid til de små øjeblikke, hvor det kun handler om at slappe af og have det godt. Sidste uge var jeg på Færøerne, hjemme hos familien, og min mail blev kun tjekket et par gange – virkelig rart og tiltrængt. I dag var jeg til bageren efter lækkert rugbrød og en lille kage – det er jo søndag.

English recap: I’m doing my thesis this year and as exciting as it is, its also hard and takes up all my time. This can be seen in our home and in the greenhouse too, but I do remember to enjoy the everyday with little nice things too.

2 Comments on Når det hele ligger brak

 1. Pia
  29. april 2014 at 22:39 (7 år ago)

  Er der nogle der gør det hele på en gang med hjerte?
  Jeg tror det ikke, der må være noget der hænger, det er der i værste faldet her og så må man jo vælge:O)
  Jeg ville helt sikker vælge at være kreativ, hvis jeg havde de fantastiske skønne strik, du viser frem til genbrug, er vild med dem;O))

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Åh, du har så ret – selvfølgelig kan man ikke nå det hele, men man kan jo stadig gøre et forsøg, eller ikke gøre et forsøg og fordybe sig i det man nu har tid til. Jeg har også været lidt igang med det fine strik – jeg har syet en pude til min veninde i gave (den var et hit og hun blev rigtig glad!)

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply