Pakkelisten – 3 uger i Grækenland

       

Pakkeliste Grækenland Packing list Greece

Åhh, ferie er fantastisk, men det at skulle pakke den perfekte feriegarderobe, især i rygsæk, er altid svært. Hvad har man egentlig brug for og hvad skal bare blive hjemme? Jeg er ingen ekspert, men jeg har alligevel efterhånden fundet ud af, hvad jeg bruger og hvad jeg aldrig får op af tasken når jeg er afsted. Her har jeg prøvet at sammensætte min rygsæk som den ser ud denne sommer; tre kjoler, et par lange bukser, to par shorts, en langærmet bluse, fem toppe, et par sko, sandaler og klip klappere, to bikinier, snorkleudstyr, massere af solcreme med høj faktor, en strandhat og en kasket, solbriller med polaroid og et tørklæde, der både er stort nok til at agere sharong, men også hvis det bliver lidt køligt senere på aftenen, og til sidst en let jakke til aftnerne.

English recap: It’s always difficult to pack the perfect backpack – to figure out what to bring and what to leave at home. I’m no expert, but here I have summed up what I brought whit me to Greece this summer, more or less.

Leave a Reply