Pinse og feriefornemmelse

       

Grill Barbeque Froya Is iskaffe iced coffee

Billederne opsummerer meget godt, hvordan vores pinse har været – sol, sol, sol, is, flere is og flere liter iskaffe og kolde drikke. Sommeren har for alvor ramt landet og det nyder vi! At sige vi har det varmt er en underdrivelse – så er det jo godt vi skal 3 uger til Grækenland i Juli, for der er det jo kun 40 grader i skyggen (jeg smelter allerede nu og det er kun 28 grader!). De næste tre dage skal jeg på konference, så selvom den står på lækker mad og spændende indhold foregår det indenfor, lidt mod min vilje – derfor suger jeg lige til mig af de sidste solstråler inden der er afgang i morgen formiddag. Og det der med konference er lidt af et dilemma; jeg har jo for det første ikke nogen smart lille kuffert, men kun praktiske rygsække og det der med fint tøj og høje hæle gør jeg det ikke så meget i. Hvilket I-landsproblem..

English recap: The summer has hit Denmark over the past weekend and therefore we have been living on ice creams and iced coffee. The next days I’m going for my first research conference and that rose a new problem for me; I don’t do it that much in conservative clothes and high heels. I’m more of a relaxed adventurer.

Leave a Reply