To forkølelses-bekæmpende juicer

       

Det er en klassiker uden lige – vinter er lig med forkølelse og utilpashed. Dette år er det ingen undtagelse og der florerer i øjeblikket en omgangssyge i laboratoriet, der nedlægger den ene medarbejder efter den anden med forkølelse, feber og sløvhed. Jeg er blevet mildt ramt, så jeg tænker jeg kan tage det i opløbet ved hjælp fra nogle stærke juicer. Derfor har jeg her samlet to af de juicer, der normalt styrker mit immunforsvar og hjælper mig med bekæmpelsen af den løbende, røde næse og de blanke øjne.

Rødebede Agurk Æble Spinat Juice

 

Bede-detox juice

Rødbeder indeholder betanin der med sin kraftige antioxidant, antiinflammatoriske og detox effekter er perfekt som ingrediens i kampen mod forkølelse og vintersløvhed. Hvis de kombineres med vitamin C fra æbler og spinat får man en god cocktail flydende sundhed til at gå vinterens forkølelser og influenza angreb i møde.

Opskrift:

En stor rødbede
Et æble
En håndfuld friske babyspinatblade
En agurk

Gulerødder Appelsin Ingefær Chili Juice

 

Rødder og orange juice (den såkaldte immun ninja)

En lækker, frisk juice med gode anti-forkølelses ingredienser. Gulerødder med betakaroten har gode antiinflammatoriske egenskaber. Ingefær øger kropstemperaturen og fremmer kroppens bekæmpelse af sygdom. Citrusfrugter tilfører vitamin C.

En opskrift:

Fire gulerødder
En appelsin
En lille håndfuld frisk ingefær
Chili efter behov

English recap: I’m down with a mild form of the flu and I’ve therefore made these two juices to boost my immune system.

Leave a Reply