5 års blogilæum!

       

5 års blogilæum blogiversary

Er I kommet godt ind i det nye år? Jeg er – vi havde en skøn nytårsfejring med venner, god mad og dans til de lyse morgentimer. I går stod den på cola og burger og afslapning. Men i dag er jeg på toppen igen og der er en helt særlig grund til at dagen i dag er noget ganske særligt for mig.

Bloggen fylder 5 år i dag! Fem år! Et halv årti! Det havde jeg ikke set komme dengang jeg startede med at blogge. Jeg skrev mit første indlæg den 2. januar 2010 efter at have hungret efter at starte mit eget virtuelle sted i noget tid. Jeg bloggede meget sporadisk i begyndelsen og det var ikke før 2011, at jeg virkelig kom efter det og fandt min vej i blogverden. Og nu er jeg så her – 2015. 5 år efter det første indlæg.

Jeg vil gerne benytte dette blogilæum til at takke jer allesammen for jeres støtte og opbakning. I er det bedste “publikum”, jeg kunne ønske mig og I spiller i dén grad en rolle i, at jeg har haft bloggen og har elsket det i fem (!) år. Tak for at I gør det til en fornøjelse at dele små øjeblikke og oplevelser af min verden. Jeg glæder mig til at dele endnu et år med jer!

English recap: Today its my five year blogiversary! Five years! I have loved every day of it and I would like to thank each and every one of you for being my “audience”. Thank you for making it a joy to share bits and pieces of my life.

8 Comments on 5 års blogilæum!

 1. Simone
  2. januar 2015 at 13:46 (7 år ago)

  Stort tillykke med blog fødselsdagen 🙂 Det er en skøn blog du har, som jeg nyder at følge 🙂 Bliv endelig ved med det!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Simone – og jeg skal nok blive ved, jeg elsker det så meget, at jeg ikke kan forestille mig ikke at have bloggen 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Marina
  2. januar 2015 at 14:55 (7 år ago)

  TILLYKKE med de 5 år.

  Det er virkelig lang tid at blogge (er selv i gang på 7 år så jeg ved det). På mange måder er det fantastisk fordi man virkelig kan bruge bloggen til at se tilbage på alt det der er sket i ens liv, på den anden side synes jeg også godt at det nogle gange kan føles lidt begrænsende med en gammel blog hvor man ligesom sidder lidt fast i en kategori.

  Jeg nyder at læse med hos dig og glæder mig til de næste 5 år!!

  HIP HIP HURRA

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg glæder mig også til de næste 5 år Marina! Jeg havde selv lidt bloggerkrise for et års tid siden da jeg ligesom følte at jeg sad fast, men jeg fandt en vej ud – “min blog, mine regler” – derfor var det ikke så svært at finde en ny retning at gå 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Christina
  2. januar 2015 at 17:07 (7 år ago)

  Tillykke til dig og bloggen med de 5 år 🙂 Jeg har ikke læst med så længe, men læser gerne med de næste mange, mange år.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Du skal være så rigtig hjertelig velkommen Christina!

  [Reply]

  Svar
 4. Malene
  2. januar 2015 at 18:22 (7 år ago)

  Det er stort! Kæmpe tillykke!
  Min blog runder selvsamme skarpe hjørne til april, og det gør mig altså lidt stolt. Tak for dine fine indlæg herinde og altid søde kommentarer hos mig.
  Kh. Malene

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Malene, og i lige måde – jeg elsker når du skriver en hilsen i kommentarfeltet!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply