Andre blogs jeg synes du skal besøge

       

 Inspiration. Inspiration. Inspiration. Det er det der driver min lyst til hele tiden at finde og udforske nye blogs – og nysgerrigheden selvfølgelig. Jeg elsker at opdage nogle nye steder og dagbøger på nettet som jeg ikke kendte i forvejen. Derfor har jeg her samlet en lille liste af nogle blogs jeg synes du skal besøge.

Aspects of Style

Jeg lærte Anna at kende, da jeg var på ferie i Grækenland sidste sommer. Anna er en ung kvinde fra Athen, der pt. bor i Boston, USA, da hendes mand skulle til staterne for at studere. Jeg synes det er så hyggeligt at følge hende nu amerikanske eventyr og hun er fantastisk til at tage billeder og fange stemningen af arkitekturen, som hun i øvrigt interesserer sig rigtig meget for. Foruden denne blog, har Anna også en blog om Athen. Den finder du lige her.

Bedre mode.nu

Den designstuderende Johanne giver med sin blog klarhed og kendskab til processer og industrien bag nutidens mode. Tøjindustrien bliver kigget efter i sømmene med miljøbrillerne på. Hun blogger om bæredygtig mode og alternativerne til den almindelige mode. Jeg har altid troet miljørigtigt og bæredygtigt tøj og sko var for helsefreaks, men jeg må tage mine ord i mig igen, for Johanne har vist mig flotte og lækre alternativer.

Hand Luggage Only

Lloyd and Yaya – to mandlige, rejselystne bloggere, der formår at samle fantastiske billeder, rejseguides og sjove fortællinger i én og samme blog. Jeg elsker at læse med og finde inspiration til min næste tur ud i verden.

Hvilke blogs læser du for tiden?

English recap: I love discovering new blogs and here, I have listed three of the blogs that I like to read and follow at this moment. They include Aspects of Style, Bedremode.nu and Hand Luggage Only.

Leave a Reply