Dagen før hverdagen begynder igen

       

 
Ferie er skønt! I år gik vores ferie med en lettere spontan tur til Paris og det nordlige Frankrig samt et par dage hjemme med hygge, afslapning og polterabend for en nær ven. Alt i alt virkelig godt. Jeg trak mere eller mindre stikket fra bloggen, men er nu tilbage for at berette en lille smule om dagen før hverdagen atter begynder.

Denne dagen før dagen er noget helt særligt. Da jeg var barn brugte jeg denne dag på at glæde mig helt vildt til skolestart. Jeg har aldrig rigtig brudt mig om de meget lange sommerferier, fordi jeg til sidst kedede mig sådan. Det bedste var at pakke skoletasken, rydde op i penalhuset og gøre klar til det nye skoleår. Efter niende klasse var jeg ved at revne af spænding, for der ventede mig et år på efterskole. Efter efterskolen var jeg spændt på gymnasiet og da jeg pludselig stod med brevet fra universitetet i hånden efter endt 3.g, glædede jeg mig virkelig til studiestart. De lange ferier var noget ganske særligt og jeg savner det lidt. I år blev det kun til to ugers ferie, hvilket bestemt ikke var nok, for jeg kunne snildt bruge en uge eller to mere. Man lærer at sætte pris på de lange ferier, når man pludselig ikke har dem. Og pga. den korte sommerferie, drømmer jeg allerede om en rejse i november og nogle forlængede weekender i december. Man kan jo altid drømme!

Har I haft en skøn sommer? Og er den sidste feriedag også noget særligt for dig?

English recap: I’ve enjoyed my two weeks of vacation and tomorrow its back to work.

Follow me on Bloglovin’

4 Comments on Dagen før hverdagen begynder igen

 1. Simone
  2. august 2015 at 20:38 (5 år ago)

  Jeg har heldigvis stadigvæk ferie til d. 24, som studerende, må man virkelig nyde den lange ferie 🙂 Jeres ferie lyder nu heller ikke dårlig 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Din heldige kartoffel! Nyd det 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. A+K/VenterPaaVin
  2. august 2015 at 20:48 (5 år ago)

  Ej! BN-kiks – dem har jeg ikke set i årevis. Madpakke klassiker ala danon og ostehapsere!

  – Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jaa! Jeg fandt dem i et fransk supermarked og måtte bare have en pakke – de er ligeså fine og sjove som jeg husker dem 😀 “Der var engang en rund kiks, der faldt ned af en bakke og trillede og trillede indtil den blev firkantet”..

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply