Der er sgu penge i det hoved

       

Pt. er der 20 års skolegang gemt i mit hoved, i min hjerne for at være mere præcis. Der er minder, oplevelser og billeder. Tanker, drømme og det som gør mig til mig, og det vil jeg faktisk gerne beholde så længe som overhovedet muligt. Derfor købte jeg mig i dag en ny cykelhjelm. Jeg havde én i forvejen med de fineste blomster på, men den sidder ikke godt på dette hoved af mit, og jeg fik den derfor aldrig med mig om morgenen når turen gik afsted på cyklen. Nu er det forbi og fra i morgen vil I kunne se mig trampe af sted i pedalerne med en sort, blank hjelm på hovedet. Og som min kæreste rigtig nok udbrød da jeg viste ham mit nye køb; “det er nok meget klogt af dig at passe på dit hoved, det er jo det du skal tjene penge på og leve af i fremtiden”. Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv!

English recap: I’ve bought a new biking helmet – it’s classic and black and fits my head perfectly, so now there are no more excuses for not biking with a helmet on my head.

2 Comments on Der er sgu penge i det hoved

 1. Majbritt
  2. maj 2015 at 00:07 (6 år ago)

  Jeg elsker den! Den klæder dig hoved og et klogt valg – det hoved er der penge i!!! 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Dét er der nemlig! Haha 🙂 Men den er faktisk rigtig rar at have på hovedet – den vejer f.eks. ingenting!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply