jul
2015
Et sommersalat trick
Herhjemme er sommermenuen noget ensformig – kød på grillen, salat, brød, smør, majskolber, nogle gange kartofler. Alt hvad der kan grilles, skal grilles. Og de fineste grøntsager og frugter bliver tilbehør i salaten. En yndlingsvariant, der hitter for tiden er salat (romaine, babyspinat, rucola, eller hvad man nu lige har liggende) med asparges, frugt (jordbær, ferskner, æbler, etc.), mormordressing (fløde med sukker, citron og peber) og feta på toppen. Tro mig, den er virkelig god! Og mit trick til en hurtig, lækker sommersalat, der passer perfekt til grillmaden er hermed givet videre.
English recap: The barbecue season has really begun in Denmark and to accompany the grilled steaks, I’ve come up with the best summer salat ever! Salat leafs with asparagus, fruit (strawberries or peaches), a dressing made of cream, lemon, sugar and pepper, and then feta cheese on top. It’s so good!
Simone
3. juli 2015 at 13:18 (6 år ago)Mmm, det lyder lækkert. Vi har lige fået en grill, så nu skal det prøves det med at leve af mad fra grillen hele sommeren 😉
Det ser virkelig dejligt ud, ude i jeres have!
[Reply]
Kristina Reply:
juli 3rd, 2015 at 21:48
Du må lave en variant af denne salat til Simone – den var virkelig god 🙂
[Reply]
Charlie
6. juli 2015 at 07:29 (6 år ago)Mums, det lyder lækkert! Alting med feta er bare lige en lille smule bedre end uden :-p
[Reply]
Kristina Reply:
juli 6th, 2015 at 08:49
Haha, ja – hvis man kan lide feta. Jeg er ikke så vild med det, men jeg kan jo bare pille det ud af salaten og lægge det til siden på tallerkenen 🙂
[Reply]