Genbrugsguide: 2nd Hand Basement

       

2nd Hand Basement Odense

Opdatering april 2016: 2nd hand basement er desværre lukket og du finder derfor ikke denne fine butik på adressen længere.

2nd hand basement, en kælder fuld af inspiration til indretning med unika beliggende i kælderen på Dalumvej 22-28 i Odense S. Et rum fyldt med særheder, skønheder og tingel tangel, af den gode slags selvfølgelig. De mange kvadratmeter med lavt til loftet gemmer på små miljøer og opsatser fuld af stemning. Tine, indehaver og bestyrer af butikken formår at sammensætte de fine ting, så hver en krog af butikken emmer af hygge. Med stearinlys, grønne planter i skæve potter og brugskunst, får hun præsenteret sine varer på bedst mulig vis. Foruden den romantiske stil, der udgør størstedelen af forretningen, findes der også et retrolokale fyldt med brune, orange og røde varer, men de er holdt for sig selv i et tilstødende lokale for ikke at forstyrre de sarte farver og fine opsatser i det store rum.

2nd hand basement har åbent onsdag-fredag fra 10-17.30 og lørdag fra 10-14. Du kan både betale med kort, kontanter og mobile pay og hvis du søger noget bestemt, så spørg! Tina har massere af ting på lager. Du kan følge 2nd hand basement på facebook lige her og se deres hjemmeside her, hvorpå der er salg af de lidt større ting som f.eks. møbler.

KontantKortKontant

2nd hand basement unika Odense2nd hand basement Odense 2ndhand basement Antikke glas Odense 2nd hand basement Odense Pynt og nips Odense Retro Odense secondhand basement Odense secondhand odense 2nd hans basement odense Sølvlysestager 2nd hand basement

English recap: 2nd hand basement, a secondhand shop not far from my home with a lot of beautiful things.

2 Comments on Genbrugsguide: 2nd Hand Basement

 1. Libbie
  15. april 2015 at 08:06 (5 år ago)

  Wauw det ser for fedt ud!!! Lige en kælder for mig

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Du må tage til Odense på secondhand shoppetur – du kan jo bruge min genbrugsguide til at finde frem til alle de uligheder der er i Odense 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply