Genbrugsguiden – En oversigt over genbrugsbutikker, second hand forretninger og antik i Odense

       

Frøken Lyngsø Genbrugsguide Odense Genbrug Second hand Cintage Retro Antik

Kender du min genbrugsguide? Hvis du som mig, er vild med genbrug, second hand og antikviteter, og især hvis du bor i Odense, så synes jeg du skal slå et smut forbi guiden. For nogle år tilbage blomstrede det op med nye, spændende genbrugsbutikker i Odense. Men jeg savnede en oversigt over, hvor de lå, hvad de kunne hver især, hvornår de havde åbent og hvordan man kunne betale. Derfor startede jeg min genbrugsguide og dags dato består den af ti butikker, men der kommer stadig flere til som jeg opdager nye forretninger. Tip mig endelig om butikker jeg ikke har med, men som du synes jeg skal besøge!

English recap: I’ve made this guide to second hand stores in Odense – Genbrugsguide in danish – you’ll find it here.

Follow me on Bloglovin’

4 Comments on Genbrugsguiden – En oversigt over genbrugsbutikker, second hand forretninger og antik i Odense

 1. Jeanette h
  12. august 2015 at 15:45 (6 år ago)

  Åh det er en lækker guide! Som dig ynder jeg også at besøge diverse genbrugser. Jeg elsker ideen om at ting har en livscyklus, og bliver brugt igen og igen. Jeg har desværre på det sidste ikke været så god til at hoppe i genbrugerne, men der skal der laves om på nu! Mit bedste køb i en genbrug er klart min 14 karats guldring til den beskedne pris af 35 kr! Den var godt beskidt da jeg købte den, og så sølle ud, men med en oppudsning afslørede mærkningen noget helt andet end skidt!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Wow! Sikke et fund!! Og fedt at høre, at man stadig kan finde gemte skatte derude 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Jeanette h
  12. august 2015 at 21:59 (6 år ago)

  Ja, nu får jeg helt blod på tanden igen 😉 Hvert fald en god guide du har lavet!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Jeanette 🙂

  Jeg håber du finder guld – der er i hvert fald meget godt i de mange butikker!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply