Helt tæt på #2

       

Det er over et år siden jeg sidst har lavet en liste til jer med ting om mig selv. Og jeg elsker virkelig de her indlæg, hvor læseren lige kan komme et lille skridt tættere på bloggeren. Så uden yderligere introduktion kommer her en liste med seks ting om mig.

Helt tæt på

 

 

 

1. Jeg er halv færing, men kan ikke tale færøsk. Jeg forstår sproget, men har aldrig været nødsaget til at lære at tale det, da alle færinge forstår dansk og det synes jeg virkelig er synd. Jeg har tit overvejet at tage et sprogkursus og få det lært.

2. Jeg har pt. 12 striktrøjer, og der er tre mere på vej (når jeg altså lige får dem lavet færdig), hvilket nok kan tilskrives mine færøske aner. Jeg elsker uld og uldtrøjer, og jeg glæder mig hvert år til at efteråret og vinteren kommer så jeg igen kan pakke mig ind i de lune fibre.

3. Som barn gik jeg både til ridning, dansede hip hop og var spejder. Jeg skulle åbenbart lige prøve hestepigen og dansepigen af før jeg endelig besluttede mig for at holde fast i spejderpigen.

4. Første gang jeg var på spejdertur med de store spejdere, hvor jeg lige var rykket op, blev jeg så ked af det, at min mor måtte hente mig om natten. Det var åbenbart for meget for en 12-årig sådan pludselig at være på tur med de “store” spejdere. Jeg har dog fået revanche siden og elsker ture i det fri.

5. Som barn gik jeg også til klassisk klaver, men stoppede da jeg skulle på efterskole. Siden har det ligget stille og jeg savner at sætte mig ved klaveret. Vi har dog ikke plads til et på nuværende tidspunkt, så det står øverst på ønskelisten når vi engang flytter i noget større.

6. Jeg hader light og zero produkter – Jeg mener de er overflødige hvis man bare spiser/drikker de almindelige produkter med måde.

English recap: I’ve made another list of things about my self. You can see the first one here. This time it is about me being half danish, half faroese but unable to speak the faroese language and its about me trying a lot of activities as a young girl but ending up being a scout.

Follow me on Bloglovin’

Leave a Reply