Hvilken bloggertype er du?

       

Hvilken bloggertype er du

På bloglovin er jeg en “other”-blogger. Jeg har overvejet nogle gange om jeg skulle skifte til “lifestyle”, men synes på én eller anden måde jeg passer bedre i andet-kategorien. Den er bred og uspecifik og kan rumme alle de andre kategorier på en gang. For hovedet på bloggen, så er jeg hverken en modeblogger, en madblogger eller en mommyblogger – jeg er en hverdagsblogger, en kære-dagbog blogger, en blogger der stille og roligt og i mit eget tempo skriver om ting jeg møder på min vej. Og jeg blogger når jeg vil. Om det jeg vil. Egentlig vil jeg slet ikke kommes i en bloggerkasse med faste rammer, for det er dét der gør blogmediet fantastisk i mine øjne; det er omstillingsparat og flydende. En never ending proces. Og jeg kan gøre med min blog som jeg vil. Tilføje nye emner. Lave faste indlæg om et nyt emne eller lade være.

Hvilken bloggertype er du? Eller vil du, som jeg, helst ikke kommes i en fast kasse?

English recap: I’ve given it some thoughts on what type of blogger I am – I’ve come to the conclusion that I’m a “Dear diary blogger”. But frankly, I’m not that happy about being put into a box with rules and limitations. What I like about my blog is that it is free, without limits and that I can do with it as I desire. What blogger type are you?

10 Comments on Hvilken bloggertype er du?

 1. Henriette // Blondinemor
  16. februar 2015 at 20:13 (7 år ago)

  Jeg kan vist ikke løbe fra jeg er mor blogger med stort M! Men det er jeg nu også ganske tilpas med 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Og det er det vigtigste – at være tilfreds med den blogger man er!

  [Reply]

  Svar
 2. A+K/VenterPaaVin
  16. februar 2015 at 20:37 (7 år ago)

  Tror, vi må siges at være hverdagsbloggere inde ved os – ikke just noget tema, specielle interesser eller how-to-guides – mere bare snakkeri, fjoller, mad, hverdagsbrok og hyggeri 😀

  .- Anne

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det lyder som min blog – alt hvad hverdagen byder på 🙂 Og der er jo intet galt med hverdagen i al dens almindelighed

  [Reply]

  Svar
 3. Malene
  16. februar 2015 at 21:42 (7 år ago)

  Jeg plejede at være lifestyle, men nu er kategorien væk på app’en og jeg er kommet i personal kategorien 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha 🙂 Det er da irriterende at man sådan pludselig bliver puttet i en ny kategori, men det vigtigste er vel, at man er tilfreds med det man laver på sin blog (og det er man vel? For det er jo en selv, som bestemmer hvad der skal skrives og udgives derpå).

  [Reply]

  Svar
 4. Anne Mette
  18. februar 2015 at 18:15 (7 år ago)

  Jeg skal sgu heller ikke ned i nogen kasse, nå! Jeg har lige startet en heeelt ny blog, netop fordi jeg var totalt splittet omkring, hvad jeg ville med min “gamle” blog – yesthankyou.dk. Så nu prøver jeg at finde en helt ny (og langt mere useriøs) stemme på nothankyou.dk.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Det lyder spændende og nogle gange må der drastiske metoder til at bryde ud og prøve noget nyt 🙂

  [Reply]

  Svar
 5. Hahn
  8. maj 2015 at 13:05 (6 år ago)

  Hvor er din hvide lysestage fra?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Den er fra PLA Denmark – Den er købt på loppemarked
  Vh Kristina

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply