Jeg, en brilleabe

       

 
“25 er dit fysiske højdepunkt, fra nu af går det kun ned ad bakke” sagde de, da jeg fyldte et kvart århundrede. Der skulle dog gå halvandet år mere før jeg måtte overgive mig. Øjnene vil ikke mere, de trænger til hjælp. Der er både en bygningsfejl og noget langsynethed som skal rettes op på, så nu er der bestilt briller. To stel – et stille og roligt sort og et grønt fuld af fest og farver. Så er der lidt at vælge imellem alt efter humør. Og påklædning. Jeg skal hente dem om en uge eller to når glassene er sat i, og så skal I selvfølgelig nok få et billede med dem på. For nu må I dog nøjes med et billede af mine kommende briller.

English recap: my eyes are not what they used to be, therefore I have ordered these two glasses so my sight would improve. You’ll have to wait a few weeks to see them on my face, so for now you’ll have to do with this picture of my glasses to be.

4 Comments on Jeg, en brilleabe

 1. A+K/VenterPaaVin
  27. august 2015 at 20:17 (6 år ago)

  Jeg har netop sådan et stel – rav-lærerindelooket var simpelthen for retrofint til jeg kunne modstå, så jeg synes sjovt nok de er vææældig fine 😉 Også det andet par!
  Jeg har bygningsfejl på begge øjne, hvilket gør jeg ser 1,5 minus, hvis det skal omregnes – kan ikke bedømme afstand så godt, og alt smelter til grød, hvis det er for langt væk B-)

  Fik dem først som 22 årig, så var blind lææænge. Og meget bold-spasser. Har aldrig kunne gribe noget. Og væltede altid på cykel, også som voksen :p Åh, afstandsbedømmelse din gamle røver!

  – Anne

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Hvor sjovt vi har valgt ens briller – og tænk, at man kan gå så længe med sløret syn 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Mia / Den Pæne Overflade
  28. august 2015 at 10:39 (6 år ago)

  Jeg har også lige måtte overgive mig efter at have ringet alt for mange random mennesker op på arbejdet, fordi jeg ikke kunne se tallene ordenligt. Nu har jeg fået briller med guldkant – så passer pengene.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Lidt pinligt i længden sådan at ringe rundt på må og få – men godt at brillerne hjalp! 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply