Materialistisk lykke – CH24

       

Y stol Wegner CH24 Hans J Wegner Y stol EgHans J Wegner sæbebehandlet egCH24 Wegner y stol CH24 Sæbebehandlet eg

Sæbebehandlet eg. Naturflet. Rent, minimalistisk og dansk design når det er bedst. Jeg knuselsker dem! For mig er de blevet en længe ventet drøm, der endelig er gået i opfyldelse. Jeg fik dem af mine forældre da jeg afsluttede min uddannelse – tak! De vil følge mig de næste mange, mange år. De er klassiske og rene, og mine. De kom i dag og efter at have ventet godt tre uger på dem er det rart endeligt at have de to skønheder i min varetægt. Og så er de altså sådan nogle stole, der giver mindst 100 point på voksenkontoen – danske designerstole – mere voksent kan det da vidst ikke blive?

English recap: The chairs I got from my parents when I finished my education as a master of science in biomedicine have finally arrived and I love them so much! They are designed by Hans J. Wegner and is danish design at its best.

8 Comments on Materialistisk lykke – CH24

 1. Malene
  28. april 2015 at 19:42 (6 år ago)

  Manner, en flot gave. Jeg knuselsker dem også lige på dine vegne. Drømmestol.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Åh, hvor er jeg enig med dig Malene – de fortjener al den knuselskelighed de kan få <3

  [Reply]

  Svar
 2. Rebekka
  28. april 2015 at 22:09 (6 år ago)

  Hold da op, en flot og lækker gave! Dem kan jeg godt forstå du er glad for. De er så smukke 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Rebekka! Jeg er virkelig også taknemmelig over den fine gave 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Libbie
  29. april 2015 at 09:41 (6 år ago)

  De er så smukke og ja jeg tænker også at når man synes det om en stol så er man kommet i de voksnes rækker 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg er i den grad kommet i de voksnes rækker – selvom jeg forsøger at have et åbent og til tider barnligt sind 🙂

  [Reply]

  Svar
 4. Majbritt
  2. maj 2015 at 00:09 (6 år ago)

  De er SÅ flotte!!! Glæder mig til at sidde i dem! OG til jeg selv bliver færdiguddannet – så kan jeg også komme i de voksnes rækker med en designerstol som belønning af ens uddannelse 😀

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Du skal være velkommen og du må side i dem ligeså længe du har lyst, og jeg kan godt forstå du glæder dig til du også er færdig – det gælder bare lige om at give den den sidste skalle og så er man i hus inden man får set sig om 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply