Min klumme: Brug byen

       

Ugeavisen Odense klumme klummeskribent

Det er et par uger siden den nyeste af mine klummer blev bragt i avisen og traditionen tro får I den også her:

Jeg elsker oplevelser, jeg elsker at få udvidet min horisont og lære nyt. Og jeg elsker Odense. Men jeg har førhen synes, at der ikke rigtig var noget at komme efter i vores by når det kom til kulturelle oplevelser. Sådan er det heldigvis ikke mere, for jeg har måtte tage mine ord i mig igen og glædes dagligt over de mange tilbud vores by byder på. Og hvad er endnu bedre – mange af oplevelserne er altså gratis!

I øjeblikket afløser den ene festival den anden og det vrimler med kulturtilbud i byen. Der har netop været Blomsterfestival, Spoken Word Festival og HCA Festival for bare at nævne nogle stykker. Med studiestart lige rundt om hjørnet vil der nok engang være mange gode og gratis oplevelser at finde i byen. Jeg er selv rigtig glad for at bruge thisisodense.dk – en side, der samler kommende events og anbefalinger til oplevelser i vores by. Ydermere bruger jeg oplev.odense.dk og #mitodense på instagram når jeg skal se, hvad der er af events i nærmeste fremtid. Så Odenseanere! Brug jeres by, brug vores by – der foregår altså en del derude, meget af det endda gratis.

English recap: The newest of my paper columns was out two weeks ago, but like the others I also publish it here. This time it was about using your city and all of its opportunities.

Follow me on Bloglovin’

Leave a Reply