Min nye cykel

       

Min nye cykel af pap Min nye cykel Batavus Storm og MarieJeg har forkælet mig selv – ny cykel, intet mindre! Min gamle cykel var ved at være slidt efter uafbrudt cykling til og fra studie og arbejde de sidste 7,5 år. Nu kunne den ikke mere. Den var træt og kørte smådårligt. Jeg har snakket om det længe, at købe en ny cykel, det kan min veninde berette om, så efter hun gentagne gange havde skældt mig ud over mit cykelbrokkeri, slog jeg til. Jeg fandt hvad jeg søgte, endda på tilbud, og købte den hjem over nettet fra en cykelforhandler i København. Den kom med fragtmand pakket godt ind i pap. Den sidste uge har jeg ikke lavet andet end at cykle rundt på min cykel. Den kører som en drøm, man sidder dejligt afslappet på den og kurven er så stor, at den kan indeholde alt.

English recap: I’ve bought myself a new bike last week.

Leave a Reply